divendres, 27 de setembre del 2013

Benvinguts al curs 2013-2014!

Òscar Rocabert

Ha arribat setembre i comencem el nou curs. Però aquest any tenim la gran novetat: un edifici nou de trinca per poder gaudir de les classes amb molta llum i molt bon ambient de treball, i amb una important presència visual al carrer per a tothom que passi per la Gran Via. Així doncs, us volem donar la benvinguda tant al curs 2013-2014 com al nou edifici de l'escola. En podem estar ben contents, oi?

A més de les noves aules i el nou menjador, també tenim el nou servei de cuina, que ens farà uns platillos ben saborosos si ens quedem a dinar a l'escola. També estrenem el gimnàs, i una nova biblioteca, ben plena de llum i tranquil·litat, que connecta amb un solàrium i un hort per a activitats curriculars diverses.

Una novetat important és la nova capella de l'escola, situada al capdamunt de l'edifici, decorada amb un conjunt de vitralls del prestigiós artista Antoni Vila Delclòs, un dels artistes vitrallers de la Basílica de la Sagrada Família. Aquests vitralls expliquen, de manera visual i resumida, els fets més importants de l'Evangeli.

Una altra gran novetat d'enguany és l'estrena dels cursos de Batxillerat, una de les opcions d'educació postobligatòria de més interès per als nostres alumnes. D'aquesta manera comencem una nova etapa en què els infants ja poden començar a P3 i fer tots els cicles educatius fins a acabar Batxillerat a la mateixa Escola Mare de Déu de La Salut.

Després dels primers dies, dels nervis d'abans de començar les classes, del retrobament amb antics companys i de les trobades amb nous alumnes que s'incorporen aquest any a l'escola, us volem desitjar una molt bona marxa de curs, amb molts aprenentatges, experiències positives, interessants descobriments i, sobretot, una vida escolar en comú que us porti a un creixement personal i espiritual.


Som una gran família! Benvinguts!